Thursday, April 9, 2015

Abg Long Bertanya Apa Khabar

Salam sejahtera,

Lama sungguh abg long tinggalkan blog kesayangan abg long ni, macam terbiar je blog ni kan. Walaupun abg long dah berjanji untuk cuba kekalkan supaya blog ni sentiasa dikemas kini kan, tapi janji tinggal janjikan. Entah la kat mana silapnya, apa yang pasti semua ni berpunya dari abg long sendiri.

Walauapa pun yang paling penting abg long nak bertanya khabar kepada korang semua, iya la dalam keadaan yang boleh dikatakan tertekan sekarang ni abg long harap korang semuanya ok. Walaupun tertekan ke, marah ke, mengeluh ke kehidupan kita ni kena jugak diteruskan jugak. Mahu atau tak, suka atau tak pun itu la hakikatnya. Abg long pun malas nak ulas apa yang berlaku sekarang ni, tambah lagi isu GST. Apa yang abg long boleh katakan terima je la walaupun terpaksa.



Rasanya takat tu la yang mampu abg long tulis untuk waktu ni, abg long berterima kasih sekali lagi atas kesudiaan korang mengunjungi blog abg long yang tidak seberapa ni. Yang penting kita happy.

P/s : maaf la jika korang rasa post kali ni merapu sikit.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>