Monday, November 10, 2014

Aduhai Monday Blues Pulak La

Salam sejahteta,

Tak tahu la nape tiba-tiba je hari ni abg long rasa malas je, rasa takda mood je. Selalunya hari-hari lain takda la pulak macam ni.


Nak kata tak sihat abg long rasa ok je. Nak kata ada masalah mmm... Memang la ada tapi rasanya tak la menganggu aktiviti dan kehidupan abg long setakat waktu ini. Orang kata kalau berkeadaan macam yang abg long hadapi Sekarang ni dipanggil MONDAY BLUES. Dengan perkataan melayunya hari malas.

Entah la abg long pun tak tahu apa maksud yang sebetulnya cuma yang pasti hari ni abg long betul-betul rasa down. Tapi takda mood pun blog boleh update pulak :), nak buat macam mana dalam bab blog ni dah minat.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>