Tuesday, March 29, 2016

Apa Yang Korang Rasa Bila Melihatnya

Salam sejahtera

Cuba korang perhatikan gambar Kat basal ni.


Apa yang korang fikirkan atau apa yang korang rasa bila melihat gambar di atas tu. Kalau korang tak rasa apa-apa tu, abg long rasa korang ni alien kot, Tak pun korang dari Planet lain.

Abg long tak nak tulis panjang-panjang cumin la Abg long kongsi gambar ni dengan korang. Apa yang nak abg long ingatkan termasuk la diri abg long sendiri... Hormati, sayangi, kasihi, ingati la ketika masih ada.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>