Thursday, March 10, 2016

Kisah Ular Ini Yang Tak Boleh Mati

Salam sejahtera,

Terus terang abg long kata kan abg long terkejut bila membacanya dan abg long memang tak sangka pekara ini terjadi.Abg long nak kongsi dengan korang semua apa yang telah abg long baca ni, abg long harap korang jangan terkejut pulak ye.

Gambar hiasan


Semalam di Nat Geo Wild, telah diumumkan bahawa ular yang sangat berbahaya baru sahaja ditemui. Saintis mendakwa bahawa ular merupakan species baru : revolusi keluarga reptilia itu. 

Menurut Nat Geo Wild, ular tersebut akn brtmbah 0.5 cm panjang setiap kali ia makan dgn sekali suapan setiap 30 saat atau kurang.

Ular ini tidak boleh dibunuh atau dicederakan oleh senjata malahan ianya mati hanya apabila ia menggigit dirinya sendiri.

Huh mengejutkan?

Saintis mendakwa bahawa hanya ada satu-satunya cara ia boleh dibunuh tetapi kajian masih diteruskan untuk mencari cara-cara baru ular ini boleh dibunuh. Ini adalah ular yang paling beracun dan dahsyat pernah direkodkan dalam sejarah manusia.

Ular ini hanya boleh didapati dalam Nokia 3310 telefon mudah alih di bawah pilihan permainan, ular Xenzia. Terima kasih kerana berhati-hati dan sabar membaca ini!

P/s : Amboi gurau sikit pun xboleh.

Kreadit to Facebook


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>