Wednesday, May 7, 2014

Repeat Lagi

Salam sejahtera,

Dah yang ke berapa kali dah repeat produk ni, bukan setakat abg long dan orang umah je. Saudara orang umah pun repeat juga yang terbaru kawan di tempat kerja abg long, dari 1 botol sekarang dah 2 botol.

Mesti anda tertanya-tanya produk tu kan. Produk apa lagi jika bukan JUS DELIMA.



Alhamdulillah terus terang abg long katakan jus delima ni terbaik untuk pesakit kencing manis dan darah tinggi. Abg long bukan nak angkat bakul tapi memang terbukti. Tambahan lagi delima ni kan salah satu makanan sunnah. Anda boleh google kelebihan delima ni dan juga khasiatnya.

Jika ada yang nak buat tempahan tu, komen je kat bawah ni :).

posted from Bloggeroid

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>