Tuesday, July 8, 2014

Hasil Tangkapan Kat MPH

Salam sejahtera,

Hari ni abg long off day kerja jadi bila dah ada cuti tu apa lagi abg long keluar la dengan orang umah jalan-jalan abiskan duit :). Sebenarnya hari ni abg long temankan orang umah abg long ke pasar raya Aeon Taman Maluri,orang umah abg long nak shopping sikit barang keperluan orang umah.

Alang-alang dah sampai sini abg long apa lagi melencong la ke tempat kegemaran abg long, tak lain dan tak bukan kedai buku MPH. Tempat ni dah jadi satu tempat yang wajib abg long singgah jika datang ke sini. Jika tak beli pun abg long datang tengok-tengok.

Tapi hari abg long bukan takat tengok je malah dapat jugak la abg long bershopping 5 buah buku.



Gambar atas tu hasil tangkapan abg long td ;). Iye la dah 2 bulan jugak abg long tak bershopping buku tu yang hari sampai 5 buah abg long beli. Selain tu jugak abg long daftar untuk jadi member kat MPH jadi lepas ni bila nak beli buku dapat la diskaun.



Apa yang bestnya daftar untuk jadi ahli ni percuma tu pun bila pembelian Rm100 ke atas.

posted from Bloggeroid

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>