Thursday, December 24, 2015

Selamat Bercuti Kepada Korang...

Salam sejahtera,

Abg long nak ucapkan selamat bercuti kepada korang yang mana bercuti mesti korang seronok kan, ia la mana tak seronoknya 4 hari tu. Bagi yang tak dapat cuti tu macam abg long ni usah la sedih-sedih pulak " hidup mesti diteruskan " ( boleh guna ke ayat macam tu? ) yang penting kita hapi AKA happy.


Bagi yang nak pulak ke kampung tu abg long harapkan korang pandu la dengan cermat dan hati-hati jangan pulak pandu ikut nafsu, sambil tu ingat ALLAH ( pada yang muslim ) baru ingat orang yang tersayang.

Rasanya takat ni la dulu abg long tulis kan nanti kalo tulis panjang-panjang korang tak nak baca pulak kan korang tengah cuti sekarang ni. Ok la apa pun PEACE YO...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>