Wednesday, October 22, 2014

Aktiviti Abg Long Hari Ini

Salam Sejahtera,

Terlebih dahulu abg long nak ucapkan Happy Diwali kepada mereka yang beragama Hindu dan hari ini jugak merupakan hari cuti umum.


Aktiviti abg long hari ni mmm.. sebernarnya tiada apa yang menarik diwaktu ini, iye la orang lain cuti abg long kerja. Nak kata sedih... takda la cuma boring la sikit bila kerja waktu cuti macam ni. Abg long suka kerja waktu macam ni, mana taknya selain tak ada sttaf dalam pejabat, abg long boleh la buat aktiviti abg long. Salah satunya aktiviti yang abg long buat sekarang ni update blog :).

Selain itu juga abg long boleh abiskan bacaan buku abg long dalam waktu ni...


Ini bacaan baru abg long waktu ni :), walaupun ceritanya dah abg long tengok tapi rasa macam tak puas jika tak baca novelnya. Abg long nak buat ulasan tentang novel ni, abg long rasa tak payah la ye sebab ceritanya pun dah ramai yang tengok.

Rasanya setakat ini dulu lah abg long tulis, nantikan abg long tulis panjang rasa boring pulak nak membacanya. Apapun sekali lagi abg long ucapkan happy diwali dan selamat bercuti.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>