Tuesday, October 21, 2014

Jalan-jalan Cari Ilmu

Salam sejahtera,

Dalam menulis blog ni, idea untuk menulis ada kalanya buntu dan kosong. Malahan ada kalanya pening mana satu untuk menulisnya bila idea datang bertubi-tubi.



Begitu la abg long kala ini, dan apa yang boleh abg long katakan abg long tiada idea apa yang nak abg long tuliskan.

Apa yang abg long buat hanya la jalan-jalan ke blog orang lain, mana la tahu bila dah menyinggah tu boleh la abg long baca apa yang mereka tulis. Selain tu dapat la jugak abg long cari ilmu tak kira dalam apa bidang pun.

Cuma dalam mencari tu kena la jugak tapis apa yang ditulis di dalam blog ni. Bukannya apa ada kalanya artikel yang ditulis tu bukan dari sumber yang sahih dan betul, jadi kita la yang kena buat penilaian seteruanya.


posted from Bloggeroid

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>