Thursday, April 17, 2014

Raja Azmi Oh Raja Azmi

Salam sejahtera,

Abg long tak tahu apa nak katakan berkenaan isu si Raja Azmi ni. Abg long rasa anda pun dah baca dan dah lihat video tentang jawapan tentang isu yang abg long rasa panas jugak ni. Di sini abg long share link tentang isu tersebut
http://www.astroawani.com/news/show/saya-tak-setuju-wanita-tak-bertudung-dihukum-masuk-neraka-raja-azmi-34076



Memang kita di berikan hak untuk mengeluarkan pendapat tapi jika pendapat yang kita keluarkan itu menyentuh perihal agama maka kita perlu la perihatin. Dalam kes ini abg long rasa Raja Azmi sebagai orang yang dikenali ramai tambahan pulak seorang muslimat harus la 'pandang-pandang' bila berbicara. Bak kata orang tua-tua terlajak perahu boleh di undur...

posted from Bloggeroid

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>