Sunday, February 1, 2015

Belajar Strategi Bisnes Bola

Salam sejahtera,

Abg long nak kongsi dengan korang buku yang abg long baru habis baca ni. Buku ni terus terang abg long katakan memberikan abg long maklumat yang selama ini abg long tak tahu dan senang kata la maklumat yang tak terlintas kat kepala abg long ni.


Buku ni la yang abg long nak kongsikan dengan anda. Kalau korang peminat MU ( Manchester United ) elok jadikan buku ni sebagai koleksi, ala tak semestinya korang beli buku ni kena jadi orang bisnes pulak ( tapi kalau jadi pun apa salah kan ). Apa salah jika korang tahu macam mana pasukan bola sepak MU ni boleh jadi kelab bola sepak yang kaya., cuba korang tengok carta kat bawah ni.

Liga Premier Inggeris 2012/13

Kaya tak kelab MU ni, kalau nak tahu detail lagi bagaimana kelab MU ni boleh kaya abg long rasa korang bolah la cari buku ni. Ala tak kan nak beli buku ni pun rasa rugi. Kata nak tahu macam mana kelab inggeris ni boleh kaya. Kalau abg long tulis detailnya semuanya kat sini, rasanya tak lama lagi abg long duk dalam hotel besi kot :).
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>