Saturday, January 31, 2015

Masih Ada lagi Yang Berhati Malaikat

Salam sejahtera,

Abg long memang respect betul dengan ibu muda ni, walaupun anaknya OKU tapi tak mengabaikannya. Ibu muda ni jugak menyayangi anak beliau dengan penuh kasih sayang walaupun hakikatnya anaknya statusnya adalah ANAK ANGKAT. Ibu muda yang abg long maksudkan tu adalah Nur Wahidah Mohd Baharum,30 yang mana anak angkat beliau pulak bernama Nur Dania Alesya Abdullah,3 tahun.
Nur Dania Alesya Abdullah, tiga tahun
Nur Wahidah Mohd Baharum, 30
Nur Wahidah Mohd Baharum, 30,
Nur Wahidah Mohd Baharum, 30,

Nur Wahudah bersama dengan anak angkatnya Nur Dania Alesya

Memang abg long akui kat luar sana tu bukan ibu muda sorang ni je ada hati malaikat mungkin masih ramai lagi. Tapi dah kat paper hanya menceritakan kisah ibu muda ni je, jadi abg long tulis je la kisah dia tu pun bukan sepenuhnya kalau nak baca detail boleh baca kat sini.


Jika korang ingat lagi la, abg long ada juga yang menulis kisah ibu bapa yang berhati binatang ( maaf sekali lagi guna ayat macam tu ). Kalau korang ingat, korang boleh bandingkan kisah ibu muda ni dan cuba korang selami hati dan perasaan ibu muda ni. Agak-agaknya kita termasuk abg long sendiri boleh kah kita menjadi seperti ibu muda ni? Tepuk dada tanya hati ye.

Apa yang boleh abg long katakan ibu muda ni memang seorang insan yang mulia dan hanya Allah saja yang mampu membalasnya. Sekali lagi abg long sekeluarga berbangga dengan ibu muda ni.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>