Wednesday, February 19, 2014

3 Perkataan Magik Suami Untuk Isteri

Salam sejahtera,

Best jugak rupanya bila terjah ke blog org lain rupanya, mana taknya berbagai cerita yang abg long dapat tak kira la cerita apa pun janji abg long ada idea untuk abg long menulis dalam blog kesayangan abg long ni. Dalam duk terjah abg terjumpa satu cerita ni, abg long rasa nak kongsi dengan anda semua.



3 perkataan suami yang pasti akan menyebabkan seorang isteri itu mengalami perubahan.


1) 3 perkataan suami yang boleh buat isteri menitiskan air mata :

" AKU TERIMA NIKAHNYA "

2)  3 perkataan suami yang boleh membuatkan pipi isteri menjadi merah :
" I LOVE U "

3)  3 perkataan suami yang boleh buat hidung isteri kembang :
" AWAK SEMAKIN CANTIK "

4) 3 perkataan suami yang boleh menjadikan kaki isteri ringan :
" SAYANG, JOM SHOPPING "

5)  3 perkataan suami yang boleh bulu roma isteri berdiri :
" SAYANG, JOM TIDUR "

6)  3 perkataan suami yang boleh buat perut isteri kembung :
" SAYANG, NAK BABY  "

7)  3 perkataan suami yang membuatkan isteri kita melontar periuk belanga ialah ,
" I NAK KAWIN "

hehehe...ini hanya hiburan sahaja.

Sumber 

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>