Monday, February 3, 2014

First Time Jadi Cikgu

Salam sejahtera...

Tak pernah dalam sejarah abg long menjadi cikgu :), jadi anak murid itu ada lah. Rasa lucu pun ada rasa takut pun ada, mana tak takut dah first time kena pulak orang kita mengajar tu tak faham apa yang nak kita sampaikan. Tapi alhamdulillah apa yang abg long rasa pada mula tu hanya la mainan perasan abg long sahaja.

Walaupun hanya tunjuk ajar apa itu fanpage, bagaimana nak buat fanpage facebook dan sedikit perkongsian perkenaan E-book, abg long rasa puas dengan ilmu yang tidak seberapa ini abg long dapat membantu beliau untuk membina satu perniagaan beliau.

Ini Fanpage telah terhasil untuk pembelajaran hari ini :)

Untuk detail boleh klik di SINI
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>