Thursday, March 20, 2014

Geram Memang Geram

Salam sejahtera,

Hari ni abg long GERAM, entah tak tahu nak kata apa lagi. Apa yang pasti mood abg long betul-betul down, satu kerja pun tak boleh nak jalan. Nak di maki kan kata abg long ni tak profesional pulak. Kata abg long ni macam budak-budak. Aduhai kekadang letih melayan kerenah yang sama. Kekadang terfikir siapa yang tak profesional ni, abg long ke atau pihak yang satu lagi.


Ke mana hak sebagai pembeli, pengguna atau yang sama erti dengannya, adalah dah hilang semua tu atau senang untuk dimainkan? setiap wang yang dikeluarkan mesti mengharapkan yang terbaik daripadanya. Abg long minta maaf jika post kali ini tak sesuai dalam blog abg long ni. Ini sekadar luahan abg long untuk meredakan perasan GERAM abg long ni.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>