Saturday, January 31, 2015

Aku Masih Disini

Salam sejahtera,



Amboi abg long layan lagu pulak kali ini, alah sekali sekala takpa kan. Korang pulak boleh tumbang layan jugak :). Sebenarnya takda niat apa pun atau takda makna yang tersembunyi dalam diri abg long bila postkan lagu ni, cuma abg long suka pulak dengar lagu ni teringat pulak zaman-zaman belasan tahun abg long pulak. Korang pun mesti minat jugak kan, kalau tak minat tu abg long nak buat macam mana mungkin lain kali abg long kongsi lagu lain pulak nak tak :).

Lagu ni pun abg long tujukan untuk diri abg long sendiri jugak ( boleh ke macam tu ), iye la abg long rasa lama jugak abg long tak update blog abg long ni. Sama tajuk lagu tu jugak la nak tujukkan kat korang abg long masih lagi ada kat sini, dan bukan terus lenyap ye. Selagi nyawa ada dibadan abg long ini Insya Allah blog abg long akan bernyawa jugak.



Nak ke abg long tulis kat sini sebab musabab kenapa abg long lama tak update blog abg long ni, rasanye tak payah la baik korang layan je la lagu XPDC tu ada bestnya jugak kan. Ok la nanti abg update lagi ye korang sabar ye amboi macam la aku ni terkenal sangat kan.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>